WinterChills

Ook deze winter zijn er in de kerstvakantie weer activiteiten voor kinderen van 4  t/m 12  jaar en jongeren van 13 tot 18 jaar. Voorop staat natuurlijk dat alle activiteiten voldoen aan de richtlijnen voor Corona die gelden. Binnen de regels en met gebruik van gezond verstand zijn er nog veel dingen mogelijk. We kunnen elkaar actief steunen. We kunnen in de buitenlucht wandelen en sporten. Weliswaar met het eigen gezin of in groepen, maar dat betekent dat we toch nog een beperkt aanbod activiteiten kunnen aanbieden! Bekijk nu snel het aanbod of wat je zelf nog kan gaan beleven in de stad.

 

Programma WinterChills 2021
Winter Chills 10
Winter Chills 10

Programma Winterchills

Bekijk hier het programma. Alle activiteiten zijn georganiseerd volgends de corona maatregelen. Mochten de maatregelen aangescherpt worden, dan kan dat uiteraard invloed hebben op het programma. Kijk voor de actuele status op deze pagina.

Winter Chills 11

Ga zelf op ontdekkingstocht in Breda

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Breda? Verzin een speurtocht! Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een aantal leuke speurtochten voor je op een rij gezet. Zowel om mét als zónder kinderen te doen. Bekijk hier alle speurtochten.

Schermafdruk 2020-07-08 10.21.58

SummerviBes

WinterChills is ontstaan na de succesvolle SummerviBes van zomer 2020. Tijdens de eerste editie van SummerviBes was er in de zomervakantie een zes weken durend programma voor de Bredase jeugd die de vakantie deze zomer -mede door de restricties die het Corona virus met zich bracht- vooral in eigen stad zou vieren. Ruim 7.000 kinderen maakte gebruik van het gevarieerde aanbod van zo’n 450 activiteiten, dat werd georganiseerd door: Surplus welzijn, Grote Broer/Zus, Breda actief en Nieuwe Veste i.s.m. diverse vrijwilligers en organisaties uit de stad!

Winter Chills 4

WinterChills is een initiatief van

In het programma zit nu een selectie van al het gratis aanbod dat in de stad word aangeboden.

  • gemeente-breda-logo.png
  • breda-actief-logo
  • Summervibes 2
  • SummerviBes 9