SummerviBes 2021

Deze zomer  is er een nieuwe editie van SummerviBes Breda. Een zomer boordevol leuke activiteiten voor iedereen van 6 tot en met 26 jaar. Kinderen en jongeren die niet op vakantie gaan vanwege corona kunnen met SummerviBes genieten van zo’n 130 gratis activiteiten verspreid over de wijken in de stad op het gebied van sport, cultuur, creativiteit en muziek. Het programma staat vanaf 1 juli online en is samengesteld met jongeren en de maatschappelijke partners Breda Actief, Surplus, Grote broer/zus en Nieuwe Veste.

Met de ervaring van vorig jaar is er dit jaar gekozen voor een compacter programma en zijn er meer activiteiten gecombineerd. Vernieuwende activiteiten zijn onder andere de Urban Sportdag met hiphop en graffiti-workshops, een voetbaltoernooi op een beachveld bij het Chassé, workshops met kunstenaars in het Stedelijk Museum, een dance-battle, VR-, console- en boardgames. Kortom sporten, chillen, muziek maken of creatief zijn, het kan allemaal.

SummerviBes 22

Bekijk het programma per week

SummerviBes 16

Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Tijdens SummerviBes ontdek je allerlei leuke activiteiten. Misschien zit daar wel jouw nieuwe hobby bij! Is hier thuis geen geld voor, dan kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda helpen. Wij betalen de contributie of het lesgeld en de spullen die nodig zijn voor jouw sport, zwemles, muziekles, dansen, DJ-en, scouting of andere culturele activiteit.

SummerviBes 21

Breda Buiten

SummerviBes is dit jaar onderdeel van de zomerprogrammering Breda Buiten, met meer (culturele) activiteiten. Dit is met name een programma voor (jong)volwassenen en loopt tot eind september 2021. Breda Buiten biedt de gelegenheid om zelf een tof initiatief in te brengen wat past bij de zomerprogrammering. De organisatie kan jouw initiatief versterken en verbinden aan andere activiteiten in de stad.

Winter Chills 5

Corona richtlijnen

Alle activiteiten voldoen aan de richtlijnen voor Corona die gelden. Mochten er strengere richtlijnen komen, kan het mogelijk zijn dat activiteiten aangepast moeten worden.

SummerviBes 25

Zelfstandig sporten op het Beachveld

Alle leeftijden
vanaf 5 augustus 7.00u t/m 15 september 22.00u
Locatie: Chasséveld parkeerplaats

Vind je het leuk om een keer te sporten op een echt beachveld, van 5 augustus tot 15 september kan dit op het Chasséveld. Je kan het beachveld gratis reserveren via bovenstaande link. Je kan gebruik maken van de aanwezige materialen (beachtennis, beachvolleybal, beachvoetvolley en beachsoccer. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de sportcontrainer voor een toffe workout!

SummerviBes 13-18 jaar 13/7-17/7 1

Special Heroes inschrijfformulier SummerviBes

Ook voor kinderen op het speciaal onderwijs hebben wij genoeg activiteiten!

Heb je vragen over het programma? Neem dan contact op met sportcoach Lisanne via 088 – 2501 324.

SummerviBes 24

Sportevent met tennisspelletjes

5 t/m 8 jaar
Zondag 5 september 9.30 – 12.30
Locatie: TV Markant

Tijdens het landelijke toernooi Roland Garros Grand Slam for Kids kunnen Bredase kinderen kennismaken met tennisspelletjes. In de ochtend zijn ze van harte welkom. Vanaf half een kunnen ze kijken naar officiële toernooi wedstrijden voor kinderen.

Terugblik SummerviBes zomer 2020

Zomer 2020 vond de eerste editie van SummerviBes plaats: een zes weken durend programma voor de Bredase jeugd die de vakantie deze zomer -mede door de restricties die het Corona virus met zich bracht- vooral in eigen stad zou vieren. Ruim 7.000 kinderen maakte gebruik van het gevarieerde aanbod van zo’n 450 activiteiten, dat werd georganiseerd door: Surplus welzijn, Grote Broer/Zus, Breda actief en Nieuwe Veste i.s.m. diverse vrijwilligers en organisaties uit de stad!

SummerviBes 17

Summervibes is een initiatief van