SummerviBes Springbreak!

Van 1 tot en met 8 mei is er weer een nieuwe editie van SummerviBes onder de naam Springbreak Breda. Ook deze keer met veel leuke activiteiten voor jeugd en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Het programma bestaat uit sport en bewegen, waaronder het populaire suppen. Maar ook is er veel aanbod om creatief bezig te zijn, zoals een workshop graffiti. De activiteiten vinden zowel stadsbreed als in de wijk plaats. Het programma is samengesteld met de maatschappelijke partners Breda Actief, Grote Broer Grote Zus, Nieuwe Veste en Surplus.

Bekijk het programma
SummerviBes 18

Corona richtlijnen

Voorop staat natuurlijk dat alle activiteiten voldoen aan de richtlijnen voor Corona die gelden.

Binnen de regels en met gebruik van gezond verstand zijn er nog veel dingen mogelijk. We kunnen elkaar actief steunen. We kunnen in de buitenlucht wandelen en sporten. Weliswaar met het eigen gezin of in groepen van maximaal twee, maar dat betekent dat we ook de broodnodige beweging en sport op ons programma kunnen houden. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen ook in de buitenlucht actief zijn. Voor ons allemaal; maak een wandeling door de stad met je gezin, schrijf je in voor een Bakkie Troost of doe mee aan een van de andere (online)activiteiten die er in de stad mogelijk zijn.
De activiteiten zijn ook voor kwetsbare jongeren en voldoen aan de richtlijnen zoals die zijn vastgesteld door de gemeente.

Meer informatie over de coronamaatregelen

Terugblik SummerviBes zomer 2020

Zomer 2020 vond de eerste editie van SummerviBes plaats: een zes weken durend programma voor de Bredase jeugd die de vakantie deze zomer -mede door de restricties die het Corona virus met zich bracht- vooral in eigen stad zou vieren. Ruim 7.000 kinderen maakte gebruik van het gevarieerde aanbod van zo’n 450 activiteiten, dat werd georganiseerd door: Surplus welzijn, Grote Broer/Zus, Breda actief en Nieuwe Veste i.s.m. diverse vrijwilligers en organisaties uit de stad!

SummerviBes 17

Summervibes is een initiatief van