‘Different Differences’

In Breda vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Want iedereen doet er toe en iedereen telt mee. En dat willen we laten zien aan onze bewoners en bezoekers. Niet voor niets is Breda sinds een aantal jaar ook regenbooggemeente. Daarom presenteren we met trots een nieuwe Blind Wall. De Blind Wall is een echte blikvanger die de boodschap benadrukt dat iedereen in Breda zichtbaar zichzelf moet kunnen zijn.

 

Henning’s ontwerp, getiteld ‘Different Differences’ is een verwijzing naar Egyptische hiëroglyfen en toont woorden in verschillende talen die dienen als ‘conversation starter’. Een mooi hulpmiddel om onze overeenkomsten en verschillen met respect te bespreken.

 

Samen bouwen we aan een mooi programma voor de stad en met de stad waarin dialoog centraal staat. Nieuwsgierig? Bekijk alle activiteiten en hoe je mee kan doen op deze pagina.

What do you want to do ?

Blind Walls Gallery
‘Different Differences’ 1
‘Different Differences’ 10

Onthulling Blind Wall 24 september 2020

Op Donderdagavond 24 september werd de Blind Wall onthuld door Henning, wethouder Miriam Haagh en directeur Nieuwe Veste Gertjan Endedijk. Dit in samenwerking met Blind Walls Gallery, BO Breda en Gemeente Breda.

‘Different Differences’ Community

In Breda vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Want iedereen doet er toe en iedereen telt mee. Daarom bouwen wij samen aan een mooi programma voor de stad waarin inclusie centraal staat. Wil jij ook meebouwen? Mail dan naar verrasjezelf@nieuweveste.nl