Breda, ik hou van jou!

Gun jij ook iedereen die hier woont of komt wonen dat ‘thuis-gevoel’ dat hoort bij onze stad? Laat dan nu van je horen! We zijn tenslotte allemaal Bredanaars in lief en leed. Ook als we een moeilijke tijd doormaken, zoals nu. En zoals vrijwel iedere Bredanaar zal bevestigen: we houden gewoon heel veel van onze stad. Dat is wat ons verbindt. Samen staan we sterk!

Vandaar dat Buddy to Buddy samen met NAC en het Stadsblad de handen ineenslaan voor Breda, ik hou van jou!

“Net als Buddy to Buddy vindt NAC dat iedereen erbij hoort in Breda. Dat is ook een belangrijke waarde voor ons als club. Daarom doen we graag mee.”

Breda, ik hou van jou!

Buddy to Buddy deelt hun liefde voor Breda. Doe je mee?

Juist nu is het heel belangrijk om in contact te blijven met elkaar. Voor veel mensen is het een moeilijke tijd: we zijn aan huis gekluisterd en we missen de sociale contacten en activiteiten. Het doet ons denken aan de verhalen van vluchtelingen. Zij vertellen ons vaak dat ze erg eenzaam zijn als ze in hun nieuwe (leef)omgeving terecht zijn gekomen. En dat is allesbehalve bevorderlijk voor het integratieproces.

Hoe kun jij meedoen?

Kijk snel hieronder hoe jij kan laten zien dat je Breda en andere Bredanaars een warm hart toedraagt!

Breda, ik hou van jou! 1

Hang de poster voor je raam!

Als jij ook zoveel van onze stad houdt, hand dan de Breda, ik hou van jou!-poster voor je raam! Zo laten we zien dat we met elkaar verbonden zijn en delen we de liefde voor onze stad. De poster is ook te vinden in het Stadsblad van 20 mei of je kunt ‘m hieronder direct downloaden. Wij hopen dat we binnenkort door de hele stad onze hartverwarmende poster zien hangen!

Breda, ik hou van jou! 2

Fotoactie

Het Stadsblad houdt daarnaast een fotoactie! Iedereen die een selfie maakt met de Breda, ik hou van jou!- poster maakt kans om met die foto en daaronder in het kort waarom je van Breda houdt, in Het Stadsblad te komen. Gewoon even mailen naar: redactie.hsb@dpgmedia.nl, en wie weet zie je jezelf dan terug in de krant! De leukste foto’s zullen tevens op Buddy to Buddy Breda verschijnen.

Breda, ik hou van jou! 5

Kleurwedstrijd

We willen ook aan Bredase kinderen vragen om hun liefde voor de stad te delen. Daarom houden we een kleurwedstrijd! Download hier de kleurplaat, kleur deze in en stuur hem op naar de Huiskamer van Buddy to Buddy (Christiaan Huygensstraat 52, 4816 BK Breda). De winnaars zullen een mooie prijs ontvangen.

Breda, ik hou van jou!

Met heel veel dank aan

  • Breda, ik hou van jou! 3
  • Breda, ik hou van jou! 8
  • Breda, ik hou van jou! 7
  • Breda, ik hou van jou! 6
  • Breda, ik hou van jou! 4