Met liefde uit Breda

Wij zijn trots op onze stad. Samen kunnen we meer dan alleen en meer dan we denken. Hier vind je initiatieven van Bredase makers. Bij jou in de buurt, want Breda is altijd dichtbij. Even ontsnappen aan de waan van alledag. Omdat je een ander een warm hart toedraagt. Met liefde uit Breda. Zo komen we in deze tijden van afstand toch naar je toe. Online en offline. En jij kunt meedoen. Neem een kijkje bij de projecten en verras jezelf, de buurvrouw of iemand helemaal aan de andere kant van de stad.

Misschien heb je zelf ook een mooi project. Laat het ons weten!

 
What do you want to do ?

New mail

verrasjezelf@nieuweveste.nl
Met liefde uit Breda 1
Met liefde uit Breda 3

Nieuwe Veste start weer met Citytrainers Cultuur

Citytrainers Cultuur is een korte gratis coaching-cursus voor jongeren en volwassenen die graag meer betrokken willen worden bij culturele activiteiten en evenementen in Breda. Je leert (sociale) vaardigheden om zelf activiteiten en evenementen op te zetten. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je stage kan lopen bij een culturele organisatie of instelling in Breda. We verwachten inzet en motivatie van de deelnemers. Als je de gehele cursus doorlopen hebt ben je officieel Citytrainer Cultuur en ontvang je hiervoor een certificaat.

Vredesvlaggetjes maken; Doe je mee? 1

Vredesvlaggetjes maken; Doe je mee?

Ieder jaar op 21 september wordt wereldwijd de Internationale Dag voor de Vrede gevierd. Dat is binnen de Verenigde Naties in een vergadering met alle landen afgesproken. Een dag waarop in alle landen mensen hun wapens neerleggen en hun inzet bevestigen om in vrede en vriendelijkheid te leven met elkaar. Ieder jaar voer ik actie voor de vrede. En in deze tijden van Corona en polarisatie is dit harder nodig dan ooit. Doe met me mee!

Met liefde uit Breda 2

FIKS

Wil jij ook met jouw bijdrage impact maken? Neem een kijkje hoe je bij verschillende organisaties het verschil kan maken en kom er achter waar jij energie van krijgt! Nieuwe skills leren en persoonlijke groei staan bij FIKS centraal. Dus woon jij in Zundert of in Breda en ben jij tussen de 16-27 jaar oud meld je dan snel aan voor het maatschappelijke diensttijd programma van FIKS!

Jaarexpositie “Back to Nature”

Online expositie “Back to Nature”

Ieder jaar organiseert de afdeling beeldend van Nieuwe Veste een jaarthema. Waaraan alle cursussen bij beeldend zich kunnen aansluiten. We werken hieraan vanuit verschillende disciplines met onze cursisten en sluiten aan het einde van het seizoen vervolgens af met een expositie. Dit jaar is ons thema: Back to Nature, oftewel Terug naar de Natuur.

Ik vergeet je niet 1

Ik vergeet je niet – Haagse Beemden

Met heel de wijk Haagse Beemden werken aan één groot kunstwerk. Samen, maar toch op afstand.

Breda, ik hou van jou!

Breda, ik hou van jou!

Gun jij ook iedereen die hier woont of komt wonen dat ‘thuis-gevoel’ dat hoort bij onze stad? Laat dan nu van je horen! Buddy to Buddy, NAC en het Stadsblad slaan de handen ineen voor Breda, ik hou van jou!

Auto Draft 2

Pak je podium! Doe mee met Een Creatieve Zomer

Iedereen heeft wel iets creatiefs in zich, JIJ OOK! Laat elkaar zien wat je maakt, doet, zingt, droomt of denkt. Het maakt niet uit wat het is, als het maar voortkomt uit creativiteit, aanstekelijk plezier en positieve energie.