Met liefde uit Breda

Wij zijn trots op onze stad. Samen kunnen we meer dan alleen en meer dan we denken. Hier vind je initiatieven van Bredase makers. Bij jou in de buurt, want Breda is altijd dichtbij. Even ontsnappen aan de waan van alledag. Omdat je een ander een warm hart toedraagt. Met liefde uit Breda. Zo komen we in deze tijden van afstand toch naar je toe. Online en offline. En jij kunt meedoen. Neem een kijkje bij de projecten en verras jezelf, de buurvrouw of iemand helemaal aan de andere kant van de stad.

Misschien heb je zelf ook een mooi project. Laat het ons weten!

verrasjezelf@nieuweveste.nl
Met liefde uit Breda 1
Ik vergeet je niet 1

Ik vergeet je niet – Haagse Beemden

Met heel de wijk Haagse Beemden werken aan één groot kunstwerk. Samen, maar toch op afstand.

Breda, ik hou van jou!

Breda, ik hou van jou!

Gun jij ook iedereen die hier woont of komt wonen dat ‘thuis-gevoel’ dat hoort bij onze stad? Laat dan nu van je horen! Buddy to Buddy, NAC en het Stadsblad slaan de handen ineen voor Breda, ik hou van jou!

Auto Draft 2

Pak je podium! Doe mee met Een Creatieve Zomer

Iedereen heeft wel iets creatiefs in zich, JIJ OOK! Laat elkaar zien wat je maakt, doet, zingt, droomt of denkt. Het maakt niet uit wat het is, als het maar voortkomt uit creativiteit, aanstekelijk plezier en positieve energie.

Met liefde uit Breda 2

FIKS

Wil jij ook met jouw bijdrage impact maken? Neem een kijkje hoe je bij verschillende organisaties het verschil kan maken en kom er achter waar jij energie van krijgt! Nieuwe skills leren en persoonlijke groei staan bij FIKS centraal. Dus woon jij in Zundert of in Breda en ben jij tussen de 16-27 jaar oud meld je dan snel aan voor het maatschappelijke diensttijd programma van FIKS!

ZOMERACTIVITEITEN BREDATAAL 2020

Zomeractiviteiten Breda Taal

In juli en augustus organiseert Breda Taal activiteiten voor jong & oud waar je gratis aan kunt meedoen! Dit is een leuke manier om Nederlands te oefenen en anderen te ontmoeten.