Maak je eigen Stippenpowerpak!

Kunstenaar Guda Koster fotografeert haar modellen in pakken die van dozen gemaakt lijken. Op die pakken en kostuums zitten mooie patronen. Yayoi Kusama maakt ruimtes en objecten vol met stippen. Ze laat zich in die ruimtes fotograferen met een stippenjurk aan.

We gaan het werk van deze 2 kunstenaars combineren. Hoe je dat doet? Open deze uitprintbare PDF of lees de instructie hieronder.

Instructie

We gaan het werk van deze 2 kunstenaars combineren.
Zoek een grote doos. Plak hem dicht met (dozen) plakband.
Maak 2 gaten voor je armen. (laat je papa /mama eventueel helpen) .
Je kunt de doos eventueel wit schilderen met latex.
Je kunt nu 2 dingen doen:

1 Neem gekleurd papier of stof en knip met een schaar rondjes uit. Gebruik een rolletje plakband of bordje als mal. Vind je dat te veel werk, dan mogen het ook vierkantjes zijn. Leg met de uitgeknipte vormpjes een mooi patroon. Plak die met (behang) lijm op de doos. Beplak minimaal 3 kanten.

2 Heb je geen gekleurd papier of hou je meer van schilderen: Teken op regelmatige afstand stippen op een doos. Je kunt als mal een rond bordje of een rol plakband gebruiken. Schilder de stippen in je lievelingskleur.

Doe je dozenpak aan. Ga voor een lege muur staan en neem verschillende houdingen aan. Laat iemand foto’s van je maken. Print de foto’s en knip jezelf uit . Pak een leeg vel en teken/schilder daarop een patroon dat lijkt op jouw pak. Plak de foto van jou in het dozenpak op het patroonpapier. Misschien passen er wel meer foto’s op.
STIPPEN POWERRRRR !