De wereld van Nijntje en andere leuke apps voor je peuter

Zo kan je kind zich al spelend en veilig ontwikkelen op je telefoon of tablet. De apps zijn gratis en beschikbaar voor Android en iOS.

De wereld van Nijntje
2-5 jaar

Met deze app kan je peuter heerlijk op ontdekkingstocht in de wereld van Nijntje en haar vrienden. En hoe vaker hij met haar speelt, des te meer activiteiten in de app vrijkomen.

Kikker
2-5 jaar

Een mooie thematische app waarin Kikker – uit het bekende prentenboek van Max Velthuijs – kinderen uitnodigt om te kleuren, tekenen, cadeautjes in te pakken, puzzels te maken en taart te versieren. Ook staan koekhappen en verstoppertje spelen op het programma.

Thuis bij Muis
2-5 jaar

Ontdek de wereld van Muis en Beer. Pannenkoeken bakken, verkleden, buiten spelen en nog veel meer! Thuis bij Muis is een interactieve voorleesapp gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Deze app bevat nieuwe verhalen van Muis en Beer en het leukste is, het worden er steeds meer!

Kinderen Nederlands leren met Emma
2-7 jaar

Van muziekinstrumenten tot kleding en de bewoners van de dierentuin: je kind klikt op een plaatje in de app en moet vervolgens zeggen wat hij ziet. Goed voor z’n woordenschat en personage Emma helpt hem een handje. Er zijn dertien thema’s met ieder twaalf tot twintig woorden en vier spelletjes. Er is ook een app voor andere talen.