Workshop ‘Fan trailer maken’ door Makersbase Breda

15-05-2021 14:00 tot 15-05-2021 16:30

Tover je verhaal om in een fantastische trailer. Tijdens deze workshop krijg je van de makerscoaches handige digitale tools aangereikt om een (fan fiction) trailer te maken. Dat doe je samen met onze makerscoaches. Na de workshop kan je thuis uit de voeten met de gratis digitale tools.


Aanmelden voor Workshop ‘Fan trailer maken’
Aanmelden kan via Eventbrite. Na aanmelding ontvang je de Teams link voor deze bijeenkomst.

Aanmelden

Deze workshop is een vervolg op het workshop Fan Fiction schrijven door schrijfster Rima Orie op vrijdag 7 mei. Je kunt ook deelnemen als je daar niet bij bent/was, maar nog leuker als jeje voor beide workshops aanmeldt!

Dit programma is onderdeel van de online Young Adult Week. Ben jij verslaafd aan Young Adult boeken of fan fiction? En heb je altijd al fan fiction of een Young Adult boek willen schrijven? Van 3 t/m 15 mei organiseren Nieuwe Veste en Bibliotheek Midden-Brabant (Tilburg) een online Young Adult Week voor jongeren (15+). Leer meer over het schrijven van fan fiction en Young Adult boeken en verhalen, ontdek originele YA-boekentips en fan fiction tricks en maak van je verhaal met toffe digitale tools een trailer. Ben jij 15 tot 26 jaar? Meld je dan apart aan voor (één van) de creatieve workshops tijdens de Young Adult Week bij de bibliotheek!