Normbrekers #3

09-12-2021 19:30 tot 09-12-2021 22:00

Privileges

Op 9 december vindt de derde editie plaats. Samen hebben we het over privileges. Hoe werken privileges en hoe kan jij de afstand tussen jou en verschillende groepen mensen overbruggen?

Editie #3: Privileges
Donderdag 9 december 2021 19:30-22:00
Locatie: Nieuwe Veste, Breda

Inclusie gaat niet alleen over gender, seksualiteit en etniciteit. Dit gaat ook over hoog inkomen en laag inkomen. Daarom vinden wij het van groot belang dat dit evenement juist toegankelijk is voor iedereen. Daarom maken Bo Diversity en Culturele Markthal | Nieuwe Veste alle evenementen gratis toegankelijk.

Rerserveren

Kom ook naar de andere edities

Normbrekers is een praatgramma dat 5 edities telt, waarbij verschillende onderwerpen rondom inclusiviteit besproken worden.

We brengen steeds een afwisselend programma met korte lectures, interviews met ervaringsdeskundige en gesprekken tussen tafelgasten en bezoekers.

Alle thema’s van de 5 edities zijn met elkaar verbonden in de strijd naar gelijkheid. We zullen daar bij elk evenement op doorbouwen. Daarom is het zeker de moeite waard als je meerdere of zelfs alle edities bijwoont. Wij vinden het altijd fijn als je er bent, of je nu 1x aansluit, of bij alle 5.

Alle 5 edities zijn i.s.m. met Culturele Markthal | Nieuwe Veste. Hier ben jij aan de buurt.

 

CMH thema pagina – Inclusie