Normbrekers #1 Racisme - WORDT VERPLAATST!

16-06-2021 19:30 tot 16-06-2021 22:00

I.v.m. de zeer warme weersomstandigheden woensdag, wordt dit evenement verplaatst naar september. De nieuwe datum volgt snel.

Een jaar na de BLM protesten. Hoe zit het met kleur? Wat weten we nu over opgroeien, interraciaal relaties en intersectionaliteit. Wat kan beter? Wat draag jij bij? Laten we praten. Het is tijd om normen te breken. Praat je mee?

Het evenement vindt plaats in de Nieuwe Veste (Molenstraat 6, 4811 GS Breda). Het programma is als volgt:

19:15 inloop | 19:30 start programma | 21:20 einde programma | 22:00 einde borrel
Tickets vanaf 8,50 via BO Diversity
Koop hier je ticket

Er is geen pauze tijdens het evenement, houd daar dus rekening mee. In verband met de corona maatregelen is er een beperkt publiek mogelijk (15 tickets). Hierdoor is het evenement intiem en is er ruimte voor interactie. Om deze intimiteit te houden is er ook een maximaal aantal tickets online beschikbaar (15 tickets). Voor de offline tickets is er aan het einde een moment voor een borrel waar doorgepraat kan worden met elkaar en met de gastsprekers van het evenement.

Wanneer je een offline ticket koopt, hoef je niks te doen. Je naam wordt geregistreerd en bij aankomst sta je automatisch op de lijst. Wanneer je een online ticket hebt gekocht, zul je enkele dagen van te voren de link ontvangen.

Het evenement wordt georganiseerd door BO Diversity in samenwerking met Nieuwe Veste. Het evenement is onderdeel van het 1,5 jaar activiteitenplan van BO gefinancierd door VSB Fonds, LVC en de Gemeente Breda.

Normbrekers is een vijfdelig spreek-evenementen serie, volgende edities zijn #2 seksisme, #3 gendertaal, #4 homofobie, #5 privileges.

Voor bedrijf trainingen kan deze opzet ook plaatsvinden, voor een offerte kun je terecht bij Lieke Jip. Ook voor onduidelijkheden of vragen rondom de eerste editie (#1 racisme) kun je terecht bij Lieke Jip (x-die/diens) via lieke@bo-diversity.com.