Jeugdthriller schrijfster Margje Woodrow geeft gratis Workshop Thriller schrijven (12+)

05-06-2021 14:00 tot 05-06-2021 15:30

Jeugdthriller schrijfster Margje Woodrow geeft gratis Workshop Thriller schrijven (12+)

Heb je altijd al je eigen bloedstollende thriller willen leren schrijven? Ben je op zoek naar spannende schrijftips en tricks voor een meeslepend verhaal? Schrijf je dan in voor de gratis Workshop Thriller schrijven door Margje Woodrow op zaterdag 5 juni.

Aanmelden

Aanvullend vindt op zaterdag 12 juni een Workshop Escape Room maken plaats in de Makersbase, waar je je thriller om kan toveren tot een Escape Room. Aanmelden voor deze workshop kan via Eventbrite.

Margje Woodrow is bekend van haar jeugdthrillers Verwoest, Snitch, Buitenspel en haar laatste boek Fake Trip. In deze workshop leer je hoe je een thriller schrijft. Je gaat aan de slag met het maken van een moodboard, dat de basis is voor jouw verhaal. Je leert ook je zintuigen (zien, horen, proeven, ruiken) in te zetten om je verhaal net nog wat spannender te maken.

 

Datum:           Zaterdag 5 juni
Tijd:                 14.00 – 15.30 u
Locatie:           Nieuwe Veste, Breda
Leeftijd:          12 – 18 jaar
Kosten:           Gratis

Schrijf je voor de schrijfworkshop in via Eventbrite. Op zaterdag 12 juni vindt een Workshop Escape Room maken plaats, waarin je je thriller kan omtoveren tot een Escape Room. Aanmelden kan via Eventbrite.

 

De workshop vindt plaats in Nieuwe Veste. Bij een aanscherping van de coronaregelen vindt de workshop online plaats.

 

Over Margje Woodrow

 

Margje Woodrow was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers als Verwoest, Buitenspel, Snitch en haar laatste boek Fake Trip, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen. Als ze hier niet mee bezig is, loopt ze hard met haar hond, kijkt ze films op Netflix of struint ze kringloopwinkels af, op zoek naar mooie en bijzondere spullen. Maar wát ze ook doet: ze houdt haar ogen en oren open voor ideeën voor nieuwe boeken! 

Margje over haar boeken:

“Ik schrijf graag spannende en real life boeken waarin de personages voor onmogelijke keuzes komen te staan. De gevolgen van bepaald gedrag, de manier van omgaan met elkaar. Ik verwerk het graag in mijn boeken. Na zes boeken hoor ik vaak terug dat de situaties en personages levensecht zijn. Het zou zomaar echt kunnen gebeuren. Op school, thuis of in een andere setting.”