Culturele Markthal 4

De Culturele Markthal

Hier kan je je creativiteit de ruimte geven om die veelbelovende ideeën tot leven te brengen. Samen muziek maken om de ander te laten genieten. Kunst ontdekken om de schoonheid ervan te ervaren. Kennis opdoen door de ander te ontmoeten rondom lokaal relevante onderwerpen. De taal beheersen om de ander te verstaan. Je eigen mening vormen om de wereld een stapje verder te brengen. Jezelf kunnen uiten omdat jij de moeite waard bent. Nieuwe Veste verbindt mensen met taal, kunst, creativiteit en elkaar. Zo helpen we het leven van Bredanaars rijker en beter te maken. Een leven lang. Dat doen we door samen met jou community’s te bouwen rond lokaal relevante thema’s. Hier ben jij aan de buurt! 

Neem een kijkje bij de verschillende thema’s en lees hier hoe de Culturele Markthal werkt.


Community thema’s

Bekijk hier de community themapagina’s.

Met liefde uit Breda 4

Inclusie

Je bent meer. Meer dan je gender, je seksuele voorkeur. Meer dan je kleur. Meer dan de plek waar je woont, op welke school je zit of wat voor werk je doet. Meer dan je handicap of je psychische gesteldheid. Wat betekent inclusie voor jou? Praat mee in de Culturele Markthal, want hier ben JIJ aan de buurt!

Inspiratie

Jonge Makers

Meer informatie volgt snel

Kennis

Waarheid

Meer informatie volgt snel

Culturele Markthal 5

Duurzaamheid

Meer informatie volgt snel

Jij bent aan de buurt!

Community regels

We werken met veel verschillende mensen aan de activiteiten en online content. Om de kwaliteit te waarborgen en te zorgen dat het een platform voor alle Bredanaars blijft hebben we een aantal huisregels. Voorafgaand aan een activiteit of plaatsing van online content vindt er altijd een controle plaats ter goedkeuring.   

We bieden ruimte om te ontdekken, je aan het denken te zetten en de dialoog aan te gaan. Communiceer respectvol, positief en opbouwend. Help elkaar: stel vragen en beantwoordt ze.

1. Plaats geen eenzijdig politiek statement.

2. Plaats geen eenzijdig religieus statement.  

3. Plaats geen persoonlijke propaganda/reclame  

4. Content moet voldoen aan de auteursrechten. Kijk op https://www.auteursrecht.nl/ voor meer informatie over de auteursrechten. 

De controle wordt momenteel gedaan door de Nieuwe Veste. Na een aanvraag krijg je binnen een week een terugkoppeling.