Stadspodium van Nieuwe Veste presenteert: BREDA TOONT

Tijdens de maanden juni en juli organiseert het Stadspodium voor alle creatieve Bredanaars de mogelijkheid om hun creativiteit te laten zien aan Breda. Met optredens, exposities, openbare repetities, performances, workshops, voordrachten etc. . Onder de naam BREDA TOONT kan iedereen laten zien wat men graag wil delen met de stad.

De maanden juni & juli zijn de maanden van de BREDA TOONT campagne.

Toon je talent! Ben jij een tekenaar, muzikant/band, danser, knutselaar, dichter, rapper, acteur, singer/songwriter, beeldhouwer, vlogger, zanger, fotograaf of nog iets heel anders creatiefs? Wij nodigen jou uit je kunsten te laten zien!

Informatie: Leo van Lieshout. Tel.: 06 – 15 08 45 44

Breda toont 6
Auto Draft 15

Breda Toont bij jou in de buurt!

Op het podium in jouw eigen buurt?

Wij stellen het podium gratis voor jouw beschikbaar:
18 & 19 juni: Buurthuis Geeren-Noord
2 & 3 juli: Buurthuis Gageldonk
16 & 17 juli: Buurthuis De Vlieren

Breda toont 2

Programma hele maand juni & juli

Organiseer jij een eigen evenement? Een zoom-concert, een open repetitie vanuit je huiskamer, een online theatershow of een expositie in lege etalages? Alleen of met een groep? En wil je dat aan de rest van Breda tonen en publiek uitnodigen? Maak dan een activiteit op ons platform aan en wordt zichtbaar in de Bredase agenda van BREDA TOONT!

Breda toont 3

Meedoen aan Breda Toont

Iedereen heeft wel iets creatiefs om te laten zien! Juni en juli zijn de maanden voor de amateurkunst BREDA TOONT. In het kader daarvan biedt Stadspodium van Nieuwe Veste een podium en platform om de (verborgen) talenten van Breda te laten zien.